Burn-Out/Bore-out/Stress

Weinig of geen energie? We werken te hard, te veel en aan een tempo dat we onszelf letterlijk opbranden. Hoe krijg je meer energie, draagkracht en veerkracht? Of net andersom? We zijn verveeld en voelen ons uitgeblust omdat er geen uitdagingen zijn?

 

Burn-out coaching Temse
Onze missie is zowel het vergroten van de bewustwording van risicofactoren van burn-out, preventief inzetten om burn-out te voorkomen, als het behandelen van stress en burn-out klachten.

Hiervoor focussen we ons op 3 pijlers en zorgen zo voor een totaalconcept bij de aanpak van burn-out.

 

 • Er zijn 3 fases bij het herstellen van een burn-out
  • fase 1: Begrijpen en accepteren van het hebben van een burn-out;
  • fase 2: Onderzoeken wat de oorzaken zijn en valkuilen leren herkennen
  • fase 3: Oplossingen uitvoeren  en bewuster leven.

Ben je bang voor een burn-out? Het lukt je niet meer om, zowel op je werk als privé,  je werk rond te krijgen. Je bent moe, je kan niet meer genieten van je vrije tijd en je zelfvertrouwen heeft een serieuze deuk gekregen? Door chronische stress en druk dreig je in een burned-out te raken. Ook als je denkt dat een burn-out jou niet zo snel zou overkomen, is het verstandig je klachten serieus te nemen. 

grafiek burnout

Wij ondersteunen en begeleiden je in een individueel traject, rekening houdend met:

 • De fase van de burn-out / bore out
 • Jouw persoonlijkheid- het soort werk dat je doet
 • De levensfase waarin je zit
  • Je privé situatie, achtergrond en voorgeschiedenis
  • Je verwachtingen over het leven
   Stresscoach Temse

   Stress

   Stress is de ervaring of beleving dat het evenwicht tussen draaglast en draagkracht verstoord dreigt te raken, of verstoord is. Als stress een hoog niveau bereikt, constant aanwezig is en niet bestreden wordt, kan dit leiden tot burn-out.

   Hoe blijf ik stress de baas? Hoe kan ik stress voorkomen?

   Belangrijk is om de oorzaak te achterhalen en aan te pakken, en meer weerbaarheid, veerkracht en draagkracht te verwerven. Jezelf, maar vooral je eigen grenzen te leren kennen en te durven bewaken. Samen gaan we zoeken naar oplossingen en je leren dat het ook anders kan.

   Wil je van je stressklachten af of denk je dat je al een burn-out of bore-out hebt? Blijf niet langer met de klachten lopen en maak vandaag nog je afspraak. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voel je binnenkort weer energiek en vol zin voor het leven. 

   Hoe de behandeling er precies uitziet is afhankelijk van jouw situatie en behoeftes.

    

   de gevolgen van stress

   Wacht niet langer. Maak nu je afspraak voor een gratis intakegesprek!